Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Gestolen auto uitgebrand in Oude Pekela

Foto: M. Dol – RTV1

OUDE PEKELA – Zaterdagavond is er aan de Industrieweg Oost in Oude Pekela een gestolen voertuig compleet door brand verwoest. Het is mogelijk dat het voertuig in brand is gestoken om sporen uit te wissen.

De politie Oldambt had zaterdagavond een oproep geplaatst op facebook Het is nog onduidelijk of de diefstal van de Citroen 2cv 6 special iets te maken heeft met de ramkraak en achtervolging van afgelopen nacht in Beerta en Winschoten.

(112Groningen)

Geplaatst door

Redactie/verslaggeving streekomroep RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.