Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Kinderhotel De Burcht krijgt schenking Rotaryclubs

F: Peter Groenewold – RTV1

WEDDE – Rotary Westerwolde, Hondsrug, Papenburg en Pekela hebben middels een cheque €15.000,- euro geschonken aan Kinderhotel De burcht te Wedde. Frank en Martina Ferrari namen dinsdagavond met veel blijdschap de gift in ontvangst.

Bijeenkomst

Tijdens de feestelijke bijeenkomst van de Rotaryclubs in Brasserie Weddermeerhoeve werden de aanwezigen welkom geheten door Albert de Vries van Rotary Pekela. Hierbij was ook gebiedsmanager van de Raad voor de Kinderbescherming Robert Vonk aanwezig.

Genieten

Frank en Martina Ferrari waren erg onder de indruk van het geschonken bedrag. Ferrari: “zo’n tweehonderdvijftig kinderen uit achterstand gezinnen kunnen nu ook genieten van een onbezorgde vakantie (in het mooie kasteeltje) te Wedde”.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.