Direct naar de inhoud.

Edwin Jongedijk in de Verrekieker

  • door:
  • op:

DROUWENERMOND – Klein en intiem, dat is de sfeer zoals die omschreven kan worden bij de Verrekieker in Drouwenermond tijdens het concert van Edwin Jongedijk. De Groningstalige singer-songwriter voelde de sfeer goed aan en combineerde de meest melancholische liedjes met grappige anekdotes.┬á

Het publiek luisterde aandachtig naar zijn eigen werk en nummers als ‘Ik drink’ en ‘Hemmingway’s whiskey’, welke vertaald zijn uit het Engels. Laatstgenoemde is vertaald door mede troebadoer Alex Vissering.
Edwin eindigde het concert tevens met een nummer van de Troebadoers ‘Riekdom’ maar ontkwam niet aan een toegift door het enthousiasme van het publiek. Edwin sloot uiteindelijk af met zijn grootste hit ‘As ik de kaans zol kriegen’. Edwin Jongedijk speelt 20 maart live in de uitzending van ‘1 op Vrijdag’ te zien vanaf 19 uur bij RTV1.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-