Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Minister Bruins: Grote evenementen afgelast

CORONAVIRUS – Minister Bruins van volksgezondheid heeft donderdagmiddag bekend gemaakt dat alle evenementen met meer dan 100 mensen per direct afgelast zijn. Dit heeft natuurlijk ook invloed op onze regio. Onder andere de Renneflat Expositie van het laatste weekend van maart zal sowieso op de geplande datum niet doorgaan.

Scholen blijven open

Minister-President Mark Rutte voegde er in de persconferentie aan toe dat de scholen in Nederland geopend zullen blijven. Hij ziet nog geen reden om deze maatregel door te voeren. Wel adviseert hij het bezoek aan ouderen te beperken.

Mensen met klachten

De mensen die klachten ondervinden worden geadviseerd om zoveel mogelijk  thuis te blijven en het uigaansleven te mijden.

Evenementen en theater

Evenementen in het hele land zullen afgelast worden. Ook theatervoorstellingen kunnen zoals het nu lijkt geen doorgang vinden. Theater Geert Teis heeft al op hun Facebookpagina laten weten dat alle theatervoorstellingen t/m 31 maart afgelast zijn.

Dit betekent ook dat de Renne expositie eind maart niet door zal gaan op die datum. Mede-organisator Pascal Bunk zegt dat de kans dat het evenement op een andere datum doorgaat nihil is omdat de sloop van de flat voor medio april gepland staat.

Geplaatst door

Redacteur/Verslaggever - Streekomroep RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.