Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Automobilist belandt in greppel

Archieffoto: M. Dol – RTV1

BORGER – Vrijdagavond heeft zich op de N857 tussen Borger en Papenvoort aan de Rolderstraat een ongeval plaats voorgedaan. Door onbekende oorzaak raakte een bestuurder met zijn auto van de weg en kwam vervolgens op z’n zijkant langs de weg in een greppel terecht.

De man kon op eigen kracht zelf uit zijn auto klimmen. De bestuurder is vervolgens gaan lopen richting Borger waarna hij door het ambulance personeel werd opgevangen. Het is onduidelijk hoe het slachtoffer eraan toe is.

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.