Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Locoburgemeester Stadskanaal vrijdagavond via TV

Johan Hamster

Loco burgemeester Johan Hamster

STADSKANAAL – Vrijdagavond is Johan Hamster, loco burgemeester van de gemeente Stadskanaal, te gast bij het televisie programma ‘1 op vrijdag’. Hij richt zich dan tot de inwoners van zijn gemeente en doet mededelingen over de laatste stand van het Coronavirus.

Heb jij een vraag over het Coronavirus of bijvoorbeeld over de maatregelen hierover? Mail deze dan naar studio@rtveen.nl en wie weet beantwoord Johan Hamster je vraag vrijdagavond in ‘1 op vrijdag’. De uitzending begint om 19.00 uur op RTV1 televisie.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.