Direct naar de inhoud.

RTV Borger-Odoorn staakt tijdelijk de radiouitzendingen

Bestuur RTV Borger-Odoorn – (F: B.J. Brinkman / RTV1)

BORGER – Lokale omroep RTV Borger-Odoorn zendt uit vanuit woonzorgcentrum Mondkersheem in Tweede Exloërmond. Sinds donderdagavond 19 maart zijn de woonzorgcentra echter gesloten om bewoners en personeel te beschermen tegen het coronavirus. “Door het sluiten van het woonzorgcentrum is nu ook de studio niet meer te bereiken”, laat voorzitter Roel Withaar namens het bestuur weten.

Samenwerking

RTV Borger-Odoorn werkt nauw samen met streekomroep RTV1, de omroep voor de Groninger/Drentse Veenkoloniën. Sommige (radio)uitzendingen van RTV B-O kunnen dus (eventueel) doorgaan via de studio’s van RTV1 die in Stadskanaal en Veendam staan. Hoelang de studio van RTV Borger-Odoorn dichtblijft hangt af van de coronacrisis.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-