Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Vader en zoon ‘van Loenen’ #Helpdehoreca

VEENDAM – Om de verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, heeft het kabinet op zondag 15 maart besloten om scholen, sportclubs en horeca in heel Nederland te sluiten t/m 6 april. Om deze moeilijke periode door te komen slaan Horecapartners de handen ineen en lanceren een nieuw initiatief genaamd ‘Help de Horeca’. Hierbij ondersteunt Koninklijke Horeca Nederland samen met vele enthousiaste en sympathieke horecapartners de Nederlandse horeca ondernemers in deze moeilijke periode. Door middel van de verkoop van waardebonnen kan iedereen straks weer genieten van mooie momenten in hun favoriete restaurant of café .

Steun Sportcafé Sportplein

Door de sluiting van de horeca, zitten vader en zoon ‘van Loenen’ tijdelijk zonder inkomsten. “Normaal gesproken staan wij samen met ons team van medewerkers 7 dagen per week klaar voor een breed publiek. Vandaag de dag zijn we druk bezig met het annuleren/verplaatsen van diverse evenementen en alles wat daarbij komt kijken” aldus de horecaondernemers. Door de bizarre ontwikkelingen omtrent het coronavirus zijn we volkomen begrijpelijk genoodzaakt om Sportcafé Sportplein minimaal t/m 6 april gesloten te houden. “Onze verwachting is dat dit alles nog wel iets langer zal gaan duren, echter is er maar één ding dat telt en dat is de gezondheid van een ieder” aldus Fred.

Van Loenen: “Inmiddels hebben wij ons aangemeld voor het initiatief ‘Help de Horeca’. Men kan via www.helpdehoreca.nl een waardebon kopen voor zijn/haar favoriete horecazaak. Zo kunnen wij en met ons vele andere horecaondernemers nu de huur etc. blijven betalen en heb jij straks iets leuks om naar uit te kijken zodra de deuren weer open gaan! Wij doen mee. Jullie ook?”  #Helpdehoreca

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.