Direct naar de inhoud.

Wegwerkzaamheden N366 Pekela – Alteveer

  • door:
  • op:

REGIO – De provinciale weg N366 is het eerste weekend van april tussen Pekela en Alteveer in beide richtingen gestremd door werkzaamheden.

De stremming duurt van vrijdag 3 april (19.00 uur) tot en met maandag 6 april (6.00 uur). Verkeer tussen Stadskanaal en Veendam wordt geadviseerd om via Gieten (N33 en N34) te rijden. Door de werkzaamheden worden ook delen van het onderliggend wegennet gestremd.

De stremming geldt vanaf de afslag Oude Pekela / Nieuwe Pekela Noord (aansluiting N367) tot de afslag Alteveer. De omleiding wordt door middel van matrixborden langs de weg aangegeven. Dit is de groene route op onderstaande kaart. Het verkeer tussen Stadskanaal en Veendam moet rekening houden met extra reistijd.

Werkzaamheden nieuwe rotondes en aansluitingen Pekela-Zuid
Voorafgaand aan de stremming van de N366 wordt in Nieuwe Pekela van maandag 30 maart tot en met dinsdag 7 april de aansluiting Kruiselwerk – Ommelanderweg – Onstwedderweg afgesloten voor het verkeer. Het is in deze periode niet mogelijk om via de Onstwedderweg en de Ommelanderweg naar het Pekelder Hoofddiep te rijden. Er zijn verschillende omleidingsroutes, die door borden aan de kant van de weg worden aangegeven.

Voorbereiding
De werkzaamheden in het weekend van 3 tot en met 6 april zijn een voorbereiding op de verbreding en asfaltvernieuwing van de hoofdrijbaan in juni dit jaar. Dan zal de N366 tussen Pekela en Alteveer voor enkele weken gestremd zijn, om de nieuwe op- en afritten bij Pekela Zuid aan te sluiten, het asfalt te vernieuwen en de weg te verbreden. De op- en afrit Pekela-Zuid blijft tot die tijd gestremd, evenals de al gestremde parallelweg tussen Alteveer en Pekela.



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal