Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Orchideeën voor bewoners verzorgingshuizen

Medewerkers Dekelhem en burgemeester Anno Wietze Hiemstra

GIETEN – De bewoners van vijf verzorgingshuizen in Aa en Hunze kregen maandagmiddag een bloemetje van de gemeente om ze een hart onder de riem te steken in deze moeilijke periode. Ook medewerkers van de tehuizen kregen een boeket bloemen.

Kleur
De bewoners van verzorgingshuizen mogen door de landelijke maatregelen tegen het coronavirus geen bezoek meer ontvangen. En daarom, zo stelt burgemeester Anno Wietze Hiemstra, kwam de gemeente met dit idee: “Het is ontzettend vervelend dat deze bewoners hun naasten tijdelijk niet mogen zien. Helaas is het wel noodzakelijk. Hopelijk hoeft het niet te lang te duren en brengt dit kleine gebaar wat kleur in deze periode.” De orchideeën komen van een ondernemer die woonachtig is in de gemeente Aa en Hunze en het door de maatregelen moeilijk heeft.

Medewerkers
Ook de medewerkers en vrijwilligers kregen een boeket van de gemeente, afkomstig van lokale bloemisten. Burgemeester Hiemstra: “Door de maatregelen komt er veel op de schouders van medewerkers te liggen. Ik wil ze namens de gemeenteraad en het college dan ook erg veel succes toewensen en bedanken. Ze doen supergoed werk. Vandaar deze bloemengroet. We moeten elkaar immers helpen en steunen om door deze lastige periode heen te komen.”

Geplaatst door

Redactie/verslaggeving streekomroep RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.