Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Coronavirus vastgesteld in Veendam

VEENDAM – Het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) meldt dat in de gemeente Veendam één inwoner positief is getest op het Coronavirus. Ook een woordvoerder van de gemeente Veendam bevestigt deze berichtgeving.

Het aantal bevestigde besmettingen is met 852 opgelopen tot 6.412. Dinsdag was het virus bij in totaal 5.560 personen in Nederland vastgesteld. Het werkelijke aantal besmettingen met het COVID-19-virus ligt hoger. Niet iedereen kan getest worden door de beperkte testcapaciteit. Vooral patiënten die in het ziekenhuis zijn opgenomen en zorgverleners worden getest.

(Peter Panneman)

Geplaatst door

Redactie/verslaggeving streekomroep RTV1

6 Reacties op “Coronavirus vastgesteld in Veendam

  1. Nou daar gaan we dan nu nog meer binnen blijven. En andere halve meter afstand. Houden. Sterkte allemaal in deze rot piriode.

  2. ik hoef geen naam te horen, maar het zou wel interessant zijn te weten waar, wanneer en hoe die persoon is besmet; Mogelijk kunnen we daar ons voordeel mee doen.

  3. ronald stijf

    zou graag willen weten welke gedeelte de besmetting is vast gesteld zou dat mensen die in de buurt wonen kunnen kijken of ze misschien klachten hebben die wijzen op symptomen van het Coronavirus

  4. Volgens mij zijn er alweer een paar bij gekomen maar dat wordt niet vermeldt. Werk deze site dan ook bij. In plaats van nog steeds 1 veendammer corona. Zou ook wel eens willen weten hoe we er voor staan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.