Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Ook in Borger-Odoorn Coronavirus vastgesteld

(Bron: Freepik)

BORGER-ODOORN – In de gemeente Borger-Odoorn is één persoon positief getest op het Coronavirus. Dit meldt het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) vrijdagmiddag in hun dagelijkse update. Wie het is en waar de patiënt vandaan komt is nog niet bekend.

Stadskanaal en Veendam

Afgelopen week werd al bekend dat zowel in de gemeente Stadskanaal als Veendam er iemand met het Coronavirus besmet is geraakt. In die beide gemeenten blijft het aantal besmettingen op 1 staan. Ook in Westerwolde blijft het aantal patiënten gelijk op 3.

Borger-Odoorn was tot vrijdag één van de laatste gemeenten waar het virus nog niet was vastgesteld samen met Oldambt. Ook in die laatste gemeente is nu een coronabesmetting gemeld.

Bron: NOS

112 doden

In de afgelopen 24 uur (donderdag op vrijdag) zijn er 112 nieuwe doden aan het RIVM gemeld. Daarmee komt het totaal aantal doden op 546 te staan. Het aantal Covid-19 patiënten die in het ziekenhuis zijn opgenomen is met 349 gestegen naar 2500. Het RIVM meldt wel dat niet elke ziekenhuisopname of ieder stergeval meteen wordt doorgegeven. Daardoor pakken de cijfers van eerdere dagen soms ineens hoger of lager uit. Het aantal besmettingen is met 1172 gestegen naar 8603.

Meer besmettingen

Het RIVM waarschuwt wel dat het totale aantal besmettingen alleen is vastgesteld op het aantal positief geteste personen. Hoogstwaarschijnlijk ligt het daadwerkelijke aantal besmettingen veel hoger.

Geplaatst door

Redacteur/Presentator/Columnist - Streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.