Direct naar de inhoud.

Nieuw programma op televisie

  • door:
  • op:

STADSKANAAL – Vanaf aanstaande maandag start op RTV1 een dagelijks kinderprogramma ‘de voorleesjuf zit vast in de Bieb’. Een ontspannen kwartiertje voor de jongsten tot 8 jaar. Iedereen moet binnen blijven, ook de voorleesjuf.

Dit is geen straf voor haar, want de Bieb is haar thuis! Vanuit de Bibliotheek in Stadskanaal vertelt de voorleesjuf verhaaltjes en ze laat mooie tekeningen zien. Ook gaan we zingen en knutselen met elkaar. ‘De voorleesjuf zit vast in de Bieb’ is iedere dag te zien om 10.00 en om 14.00 uur op RTV1.
Spelen, zingen, knutselen en kijken jullie mee?

RTV1 kunt u bekijken via Ziggo kanaal 42, KPN kanaal 1458, SKV kanaal 25 of via onze website.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-