Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Pretletters april 2020, aflevering 101

Edith Mulder in Pretletters

RTV1 – In Pretletters een interview met de directeur van het Oogfonds Edith Mulder over de publicatie van de Nationale Rapportage Oogzorg. Een onderzoek naar cijfers over slechtzienden en blinden in Nederland. Duidelijke cijfers zorgen ervoor dat belangrijke beslissingen rondom zorg beter genomen kunnen worden. De discussie over het vuurwerkverbod is al ver gevorderd.

achter de schermen

Om dit levend te houden een interview met oogarts Tjeerd de Faber. Hij houdt een vurig pleidooi voor afschaffing van het consumentenvuurwerk om de honderden oogletsels bij de jaarwisseling te voorkomen. Een aantal mensen zeggen iets over Pretletters in de derde aflevering van Over Pretletters. En de presentatoren Wim Dussel en George Flapper geven een inkijkje achter de schermen.

Pretletters, het radioprogramma van RTV1 voor mensen met minder zicht. Uitzending woensdag 1 april 21 uur.

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.