Direct naar de inhoud.

Bijeenkomsten windpark voorlopig afgelast

F: Windpark Drentse Monden en Oostermoer

BORGER – Vanwege de maatregelen rond het Coronavirus (covid-19) schrapt het windpark Drentse Monden en Oostermoer alle geplande bijeenkomsten. Ook bezoek aan de omwonenden wordt tot een minimum beperkt. Leidend zijn de richtlijnen van het RIVM.

Vanwege de beperkingen zijn de plannen voor een Open Dag (vóór de zomervakantie) in de ijskast gezet. Bekeken wordt of zo’n evenement in het najaar kan worden gehouden. Ook aanvragen voor werkbezoeken zijn geparkeerd.

Lees hier de laatste nieuwsbrief van het windpark

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-