Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Brunettes Komproe : Hou je taai allemaal

RTV1 – (video) Deze coronacrisis pakt iedereen. “Wij wensen ook jullie en alle luisteraars, kijkers en website bezoekers heel veel sterkte in deze moeilijke tijd”. Dat zijn de mooie woorden van Michelle, Mireille en Melanie Komproe.

“Het Corona virus beheerst de levens van iedereen bijna over de hele wereld. Iets wat eerst heel ver weg leek is nu heel dichtbij. Wij zingen samen als zussen maar daarnaast zijn we als family ook erg erg close met elkaar. We missen elkaar vreselijk in deze tijd en voor onze zwangere Melanie is het dubbel zo spannend”.

Hart onder de riem

“We hebben voor jullie (RTV1 medewerkers, luisteraars/kijkers) ‘muziek op afstand gemaakt’! Een cover van Let it be, het lievelingsnummer van onze (stief)vader die niet meer onder ons is. Onze boodschap, hart onder de riem, hou je taai, we komen er wel uit maar het duurt nog even”.

Digitale kusjes van ‘The Brunettes Komproe’ 

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.