Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Herdenking bevrijding Buinen op 12 april

Gemeentehuis Borger-Odoorn – (F: RTV1)

EXLOO/BUINEN – Op zondag 12 april wordt de bevrijding van het dorp Buinen herdacht. Het is inmiddels 75 jaar geleden dat Buinen door Poolse militairen is bevrijd. Op 12 april zou hiervoor een herdenkingsbijeenkomst zijn. Helaas kan deze bijeenkomst in verband met de coronamaatregelen niet doorgaan.

Om tóch stil te staan bij deze bijzondere dag, legt de heer Geert Haandrikman namens het Bevrijdingscomité Borger twee kransen. Eén krans namens de gemeente Borger-Odoorn en het Bevrijdingscomité Borger en één krans namens Dorpsbelangen Buinen.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.