Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Wandelvierdaagse Veendam afgelast

F: Peter Panneman

VEENDAM – Het bestuur van de wandelvierdaagse in Veendam geeft aan dat de vierdaagse niet door gaat. Dit jaar zou de 62e editie van de loop van maandag 15 tot en met vrijdag 19 juni gelopen worden. Er was al veel werk gedaan voor dit jaar. Onder andere de routes waren al uitgezet.

De uitnodigingen naar de (vaste) deelnemers waren nog niet de deur uitgegaan, want het bestuur wilde wachten op de persconferentie van de overheid van afgelopen dinsdag. De organisatie gaat er nu vanuit dat volgend jaar de 62e editie wél doorgaat en dat er dan ook gemiddeld weer 2100 wandelaars meedoen.

Geplaatst door

Redacteur/Presentator/Columnist - Streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.