Direct naar de inhoud.

Verrassend Stadskanaal en Go Sports gecanceld

  • door:
  • op:

STADSKANAAL – De evenementen Verrassend Stadskanaal en Go Sports gaan dit jaar niet door, dat meldt het bestuur op de website van de Kanaalstreek. Dit jaar was het twee jaarlijks evenement gepland in het weekend van 12 en 13 juni.

De woordvoerder van het evenement geeft aan dat ze deze beslissing hebben gemaakt naar aanleiding van de persconferentie van het kabinet afgelopen dinsdag. Doordat de overheidsmaatregelen verlengt zijn naar 1 juni heeft het bestuur besloten om Verrassend Stadskanaal en Go Sports niet door te laren gaan. De zekerheid dat de maatregelen niet nóg verder verlengt worden is niet uit te sluiten op dit moment. Door deze onzekerheid is het moeilijk om meer artiesten vast te leggen om dit evenement weer onvergetelijk te maken.

Dit jaar zouden onder andere Emma Heesters (bekend van haar YouTube covers en het programma ‘De beste zangers’) en de band DareDevils (bekend van het programma ‘The Voice of Holland) optreden. De pianist van de DareDevils heeft knoalster roots.

Verrassend Stadskanaal

Verrassend Stadskanaal zou dit jaar voor de achtste keer plaats vinden in het centrum van Stadskanaal. Ze geven op hun website aan dit te doen om de lokale middenstand te ondersteunen. Afgelopen jaren hebben verschillende artiesten de revu gepasseerd, zoals Xander de Buisonjé, Ali B, Jeroen van der Boom, Krezip en de DJ’s van Qmusic – Het Foute Uur.



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal