Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Biblionet Groningen biedt online Minecraft Challenges aan

REGIO – Ben je dol op Minecraft? Vind je het leuk om samen met anderen online te werken? Doe dan mee met de Minecraft Challenge. Biblionet Groningen is in maart gestart met een dagelijkse challenge. Op een speciale server kunnen kinderen, jongeren én volwassenen meebouwen aan de mooiste werelden.

Virtuele LEGO. Zo wordt Minecraft vaak in het kort uitgelegd. Net als de blokjes van LEGO kun je in Minecraft oneindig bouwen en avonturen beleven. Minecraft is één van de bestverkochte games ter wereld en heeft maandelijks miljoenen gebruikers. Nu de bibliotheken zijn gesloten, heeft Biblionet Groningen een eigen server online gezet. In deze wereld kunnen deelnemers meebouwen en de leukste challenges doen.
De afgelopen drie weken is er al flink gebouwd. Van voetbalstadions, tot vliegvelden en van winkelstraten tot havens. Wil je meedoen aan de dagelijkse challenge? Start dan gauw Minecraft op en log je in op het serveradres BiblionetMinecraftClub.playat.ch en gebruik de poort 25565.

 

Geplaatst door

Redacteur/Verslaggever - Streekomroep RTV1

1 Reactie op “Biblionet Groningen biedt online Minecraft Challenges aan

  1. Tommy Huisman

    Hahaha leuk om terug te zien, i heb namelijk daarin de lidl gebouwd, een stadion, een haven, een heel groot station met zijn allen, en de wegen heb ik in mijn eentje gedaan

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.