Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Kapper start bezorgservice

VEENDAM – Jeanette Koops heeft een kapsalon in Veendam. Wegens het coronavirus is haar zaak al drie weken dicht, maar vervelen doet ze niet. Samen met haar team bedenkt ze verschillende leuke en klantvriendelijke acties. 

Niet alleen haar team werkt mee, maar ook haar man doet mee. Richard rijdt met een tas vol kappersproducten rond in de regio om klanten hun favoriete haarproducten bij huis af te geven. Dat zijn cadeaubonnen, maar ook handcrèmes en vegan haarproducten. Ook stelt ze zelf een speciale uitgroeikit samen om de grijze uitgroei zelf bij te werken.

Tekenwedstrijd

Een van de kappers heeft een schoonzus met talent voor tekenen en heeft een prachtige kleurplaat gemaakt. Deze kleurplaat is voor alle kinderen beschikbaar. Iedere twee weken wordt er een winnaar gekozen. Dit gaat in ieder geval door tot 1 juni geeft Jeanette aan. De kleurplaat kan je vinden via de website van de kapsalon. Je kan de ingekleurde tekening inleveren via WhatsApp (06 21557175) of inleveren in de brievenbus aan het Promenadepad 75 in Veendam.

Geplaatst door

Redacteur/Verslaggever - Streekomroep RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.