Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Burgemeesters trots op inwoners

F: Peter Panneman

VEENDAM/STADSKANAAL – De burgemeesters van de gemeenten Veendam en Stadskanaal zijn trots op hun inwoners. Ondanks alle omstandigheden en het zat worden van thuisblijven, houden de meeste inwoners zich aan de gemaakte afspraken.

Burgemeester Swierstra (Veendam) reed afgelopen zondag in een oude brandweerwagen door de gemeente. Aan deze wagen hing een spandoek met Oost West Thuis Best. De brandweerwagen is niet voor niks uitgekozen. De wagen staat symbool voor verschillende rampen en crisissen waar Veendam voor heeft gestaan.

Johan Hamster

Loco-burgemeester Hamster (Stadskanaal) begon met complimenten. Hij gaf aan dat hij ziet dat inwoners het soms moeilijk hebben met de maatregelen, maar dat we toch ons best moeten blijven doen. Speciale complimenten aan de mensen in de ‘frontlinie’: Mensen in de zorg, het onderwijs en de voedselvoorziening. Hamster hoopt dat we elkaar na deze crisis weer in volle gezondheid kunnen zien. Daarvoor moeten we ons nu aan de maatregelen houden.

Geplaatst door

Redacteur/Verslaggever - Streekomroep RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.