Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Co-helpers willen helpen in Borger-Odoorn

BORGER ODOORN – In de gemeente Borger-Odoorn is er afgelopen week hard gewerkt om het project ‘Borger-Odoorn Co-helpers’ op te zetten. De organisatie geeft aan dat ze met alles helpen. Waar veel mensen tegenwoordig een boodschapje meenemen voor hun oudere buren, gaan de co-helpers verder. Ze staan klaar voor een boodschap, om op te passen, een maaltijd te verzorgen, de hond uit te laten, pakketjes te bezorgen of om gewoon even te bellen naar iemand die graag even gezellig wilt kletsen. Om hulp te ontvangen kunt u een mail sturen naar borger-odoorn@co-helpers.nl

Bezorging Flyers

Er zijn al veel flyers rondgebracht in de gemeente. In Klijndijk zijn bijna alle flyers al verspreid. Ook veel wijken in Borger hebben de flyer al in de bus gekregen. Vandaag zijn de eerste flyers verspreid in Odoorn. De flyers worden allemaal door vrijwilligers verspreid. Om zelf ook te kunnen helpen met verspreiden zegt de organisatie: ‘Bezorgen kan gewoon tijdens je dagelijkse wandeling door je dorp of wijk’. Je kan je opgeven om te helpen bezorgen via de facebookpagina van Borger-Odoorn Co-Helpers of via de VLNTR app. VLNTR is een digitaal prikbord voor vrijwilligerswerk.

 

Geplaatst door

Redacteur/Verslaggever - Streekomroep RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.