Direct naar de inhoud.

Politie zoekt 3 daders woningoverval Spechtenhof

Foto: M. Dol – RTV1

STADSKANAAL – De politie is op zoek naar drie daders van een woningoverval aan de Spechtenhof in Stadskanaal die woensdagavond 15 april plaatsvond tussen 22.15 en 22.30 uur.

Mishandeling

Rond 22.15 ’s avonds werd er aangeklopt bij de bewuste woning aan de Spechtenhof. Toen 32-jarige bewoner open deed werd hij aangevallen door drie gemaskerde mannen en ontstond er een vechtpartij bij de voordeur. Het slachtoffer kreeg meerdere klappen op zijn hoofd waarna de drie daders vluchtten in de richting van de Wielewaalhof en daarna de Lijsterhof. Het slachtoffer is met een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

Getuigen

De politie heeft een onderzoek gestart naar de mishandeling. Er is sporenonderzoek gedaan en ze hebben met verschillende buurtbewoners gesproken. In de zaak zijn nog geen verdachten aangehouden. De politie vraagt getuigen zich te melden via het nummer 0900 8844, of anoniem op 0800 7000.

Ook is de politie op zoek naar mensen in de buurt die bewakingscamera’s rond hun huis hebben hangen. Beelden hiervan kunnen worden geüpload via de website van de politie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-