Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Theater vanBeresteyn gaat live streamen

Foto: Peter Panneman

VEENDAM – Theater vanBeresteyn gaat iets nieuws proberen. Op dit moment zijn er veel concerten en live optredens te zien in onze eigen woonkamer via computer en tv. Dit fenomeen heet streamen en veel artiesten doen dit via de sociale media zoals Facebook en Instagram.

Jan Henk de Groot

VanBeresteyn gaat nu ook streamen maar dan nét even anders. Onder de naam ‘vanB Live Sessies’ wordt vrijdag 24 april om 20:15 uur een live optreden met niemand minder dan de Groningse artiest Jan Henk de Groot via een livestream aangeboden. Wilt u deze live-sessie volgen? Bestel dan uw ticket via vanberesteyn.nl/livesessies en kijk direct vanaf uw computer mee. Aan het einde van het optreden krijgt u de gelegenheid om vragen te stellen en wie weet speelt Jan Henk uw favoriete liedje.

Test

Vrijdag 24 april is de eerste keer en tevens een test. Daarom is deze sessie nog gratis.  Wel even een ticket bestellen via de website of via vanberesteyn@veendam.nl

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.