Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Gemeente Borger-Odoorn geeft presentje aan ouderen

Gemeentehuis B-O in Exloo

BORGER-ODOORN – Op 5 en 6 mei brengen de collegeleden van de gemeente Borger-Odoorn een bezoek aan bejaardentehuizen. In verband met de coronamaatregelen voor bejaardentehuizen wil de gemeente Borger-Odoorn de ouderen een hart onder de riem steken door een presentje aan te bieden.

Burgemeester Jan Seton en wethouders Freek Buijtelaar, Nynke Houwing, Albert Trip en Niek Wind gaan langs verschillende bejaardentehuizen in de gemeente Borger-Odoorn om ouderen een hart onder de riem te steken. Op 5 mei gaat het college naar Noaberhuis in 1e Exloërmond, de Prinshoeve in Valthermond en Verzorgd wonen in Exloo om een presentje uit te delen. Op 6 mei gaat het programma verder naar de Paasbergen in Odoorn, de Wanne in Nieuw-Buinen, en de Borgerhof, de Boerderij en de Herik in Borger.

Het programma bestaat uit een muzikaal gedeelte en het overhandigen van een mand met tubes handcrème. In de mand zit ook een kaart met een opbeurende tekst. Mede op verzoek van de bejaardentehuizen komt er een draaiorgel spelen. Dit orgel gaat op alle locaties spelen en is mobiel en corona-proof. Zo krijgen alle bewoners van deze tehuizen hier iets van mee.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

5 Reacties op “Gemeente Borger-Odoorn geeft presentje aan ouderen

 1. Zijn ook vele ouderen eenzaam thuis!

 2. Juist gea ook deze mensen verdienen aandacht

 3. De meeste ouderen wonen nog thuis en zijn zeer eenzaam worden deze vergeten ??

 4. Marjanne Van Wijk

  Nou idd eenzame ouderen thuis .
  1 keer per week huishoudelijke hulp als ze geluk hebben. En ik kom zelf nog voor de boodschappen bij 1 dame…verder alleen…

 5. Koosje zandvoort

  En wij dan??? De ouderen die nog thuis wonen en ook niemand zien en toch ook eenzaam zijn?!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.