Direct naar de inhoud.

Kapper uit Borger ’s nachts open

  • door:
  • op:
F: RTV Drenthe

BORGER – Nu Mark Rutte de nieuwe versoepelingsmaatregelingen heeft aangegeven, mogen de kappers vanaf 11 mei weer open. Alex Eding wil zijn kapperszaak al ’s nachts openen om de eerste klanten te helpen. 

Eding is druk bezig om zijn kapperszaak aan te passen aan de nieuwe reglementen. Zo is hij druk bezig om zijn zaak anders in te delen en heeft hij bij de ingang van zijn zaak een automatiek staan met mondkapjes. ‘Die automatiek had ik nog staan Mondkapjes zijn een van de maatregelen uit het protocol. De klant moet een mondkapje op en wij als kappers ook. Dat krijgen mensen ook te horen als ze een afspraak maken. Maar als ze zelf geen mondkapje hebben kunnen ze hem uit de automatiek halen.’ geeft hij aan bij DvhN.

De regels van de kappersbranche geven aan dat iedere klant zijn/haar gewassen moet worden. Daarvoor moet extra tijd voor gemaakt worden. De agenda’s van verschillende kappers staan al vol tot aan de laatste week van mei.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-