Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Ondernemers uit Knoal lanceren sportkledingwebsite

STADSKANAAL – Een gesprek aan de koffietafel bij een van de initiatiefnemers bleek een goed idee voor drie ondernemers uit Stadskanaal. Jos Zuidema, Richard Bult en Robert Oosting hebben de website teamkleding.nl opgericht.

Aan die koffietafel bespreken de heren wekelijks het sportnieuws van het voorgaande weekend. Zo ontstond het idee om sportkleding en materialen op een website te plaatsen. Oosting heeft een groot netwerk in de voetbalwereld, de jarenlange ervaring van Zuidema en het ondernemersnetwerk van Bult kan dit project bijna niet mislukken.

De website zal over 25 dagen gelanceerd worden.

Geplaatst door

Redacteur/Presentator/Columnist - Streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.