Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Jeugd voorzichtig de velden op bij v.v. Wildervank

F: Peter Panneman

WILDERVANK – Wekenlang lagen de voetbalvelden van v.v. Wildervank er stil bij vanwege de maatregelen tegen het coronavirus. Het kabinet heeft onlangs besloten dat de jeugd tot en met 12 jaar en van 13 jaar tot en met 18 jaar weer georganiseerd en beheersbaar mag gaan trainen. Woensdagavond 6 mei was er een proeftraining.

Aan de hand van diverse protocollen, opgesteld door deskundigen, kunnen ze bij v.v. Wildervank weer veilig en verantwoord aan de slag. Bij de vereniging worden de jeugdleden geïnformeerd over de start van de trainingen die aanstaande maandag 11 mei van start gaan. Natuurlijk moeten de gebruikelijke hygiënemaatregelen in acht worden genomen. De kantine blijft voorlopig nog gesloten en er dient thuis gedoucht te worden. Helaas hebben ouders/verzorgers/begeleiders geen toegang tot het sportpark.

Peter Panneman

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.