Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

14-jarige Knoalster blijft vastzitten voor steekpartij

Foto: M. Dol – RTV1

STADSKANAAL – Een 14-jarige inwoner van Stadskanaal blijft langer vastzitten voor poging tot moord op een 19-jarige plaatsgenoot. De jongen van 14 werd afgelopen januari aangehouden na een steekpartij aan de Berkenstraat in Stadskanaal.

Mobiele telefoon

Volgens de politie zou het 19-jarige slachtoffer voor een woning aan de Berkenstraat in haar rug gestoken zijn. Gedacht wordt aan een overval omdat haar belagers vermoedelijk de mobiele telefoon van de jonge vrouw buit wouden maken. Het slachtoffer werd overgebracht naar het ziekenhuis.

De advocaat van de veertienjarige verdachte vroeg de rechter het voorarrest op te heffen. Dit verzoek werd afgewezen.

Jeugdreclassering

De tiener uit Stadskanaal is de enige die nog vastzit in de zaak. Drie andere verdachten die na de steekpartij werden opgepakt zijn al vrijgelaten. De 14-jarige tiener wordt nog nader onderzocht door de jeugdreclassering. Wanneer de zaak inhoudelijk behandeld gaat worden in de rechtbank, is nog niet bekend.

Geplaatst door

Redacteur/Presentator/Columnist - Streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.