Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Online pubquiz van de makers van Seniorenquiz

F: Kwisbox

VEENDAM – De dames van Kwisbox, bekend van de Seniorenquiz op RTV1, hebben een nieuw concept bedacht. Ze organiseren op woensdag 13 mei om 20 uur een Supersnelle Online Quarantaine Quiz. Deze quiz is in tegenstelling tot de Seniorenquiz niet speciaal voor de oudere generatie. 

‘We hebben eerst even om ons heen gekeken hoe anderen zoiets organiseren en hebben gekeken waar de knelpunten lagen’ zeiden de dames tegen RTV1. De quiz is juist snel, omdat bij de meeste pubquizen dat de organisatie heeft gezien je per ongeluk toch voldoende tijd hebt om toch nog de antwoorden online op te zoeken.

De vragen worden met een snel tempo afgevuurd en het is aan de deelnemers om zo snel mogelijk het antwoord in te vullen op de antwoordformulieren. Per ronde zijn er 10 vragen die je (normaal gesproken) redelijk snel uit je hoofd kunt beantwoorden. Na de ronde krijg je 2 minuten de tijd om alles na te lopen en het formulier in te zenden.

Degene met de meeste antwoorden goed en het snelste is de rondewinnaar. Daarnaast is er ook de algemene winnaar van de quiz. Er worden verschillende prijzen weggegeven als een cadeaukaart, een live quiz en sleuteletui.

Opgeven kan hier

 

 

 

Geplaatst door

Redacteur/Verslaggever - Streekomroep RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.