Direct naar de inhoud.

Voedselbank Veendam bedankt gulle gevers

Klaas Steenhuis (Archieffoto: Peter Panneman)

VEENDAM – De Voedselbank Veendam heeft hartverwarmende reacties ontvangen op de artikelen in de media na aanleiding van het Coronavirus. In samenwerking met Voedselbank Groningen en ’t Feithhuis te Groningen zijn maaltijden gekookt voor de voedselbanken in onze provincie. Om de klanten in Veendam drie dagen per week een maaltijd te kunnen geven, was er € 30.000 begroot.

Steenhuis: “Nu 8 weken later kunnen wij u melden dat de actie een bedrag van ruim € 20.000,– heeft opgebracht. Hiervoor willen wij alle bedrijven, organisaties, serviceclubs, kerkgenootschappen en vele particulieren hartelijk danken. Zonder uw hulp was dat niet gelukt.”

Omdat de Horeca gesloten moest worden hebben diverse bedrijven, sportclubs en personeelsverenigingen hun producten aan de Voedselbank gedoneerd.

“Door deze actie hebben we een kleine buffer kunnen opbouwen voor later. We verwachten namelijk zware economische tijden waardoor er veel meer mensen een beroep zullen moeten doen op Voedselbanken. We zien nu al een toename en daarom blijven giften meer dan welkom. Dank zij al uw steun kunnen we voorlopig verder met de zo noodzakelijke hulp”, aldus de Voedselbank Veendam.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-