Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Windmolens langs de N33

VEENDAM – De 35 windmolens van ontwikkelaar Innogy bij windpark N33 gaan tussen nu en het einde van juni de hoogte in. Dat bevestigt manager Rick van Mens, woordvoerder van het bedrijf. De coronacrisis legt volgens de woordvoerder geen vertraging op de bouw van de windturbines. De funderingen van de windmolens zijn inmiddels te zien langs de N33. Verschillende gemeenten gaan onderzoek doen of de windmolens langs de N33 laagfrequent geluid produceren.

Op welke datum de windmolens exact de hoogte in gaan is nog onduidelijk. Ontwikkelaar Innogy kan geen precieze datum aangegeven. ‘De molens zullen in het tweede kwartaal van 2020 de hoogte in gaan. De detailplanning en volgorde is afhankelijk van vele externe factoren. We kunnen hier niet specifieker over zijn’, is het antwoord.

Geplaatst door

Redacteur/Presentator/Columnist - Streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.