Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Kinderlokker uit Veendam opnieuw de fout in

VEENDAM – Een vijftigjarige oud-Veendammer die in 2016 twee jaar cel en tbs met voorwaarden opgelegd kreeg voor het lokken en betasten van verschillende jonge kinderen, is met een enkelband om opnieuw de fout ingegaan.

Afgelopen januari werd hij in de Drentse hoofdstad Assen aangehouden vlak nadat hij zijn geslachtsdeel aan een kind had laten zien. Door de gegevens in zijn enkelband na te gaan, kwamen er meer incidenten boven water. Niet alleen in Assen bleek hij actief, maar ook in Groningen (stad), Emmen en Zwolle. In deze steden heeft hij zijn geslachtsdeel laten zien aan vijf kinderen tussen de 4 en 8 jaar oud. Het OM wil dat zijn tbs met voorwaarden omgezet wordt in tbs met dwangverpleging.

Dat was niet de eerste keer dat hij zijn broek liet zakken. Tussen 2004 en 2014 was hij al vijf keer eerder opgepakt. In augustus werd hij in zijn woning in Veendam opnieuw opgepakt voor kinderlokken. Hij nam kinderen de bosje mee in en bevredigde zichzelf.

 

Geplaatst door

Redacteur/Verslaggever - Streekomroep RTV1

2 Reacties op “Kinderlokker uit Veendam opnieuw de fout in

  1. Voorgoed opsluiten die gast. Viezerik 😡

  2. Spuitje geven….
    Voor zulke viezerikken mogen ze de doodstraf wel weer invoeren…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.