Direct naar de inhoud.

Oplevering energiezuinige huurwoningen in Veendam

  • door:
  • op:
Foto: Peter Panneman

VEENDAM – Woensdagmorgen 20 mei zijn er aan de Kleine Vaartlaan in Veendam 12 nieuwbouwwoningen opgeleverd die volledig voor de verhuur bestemd zijn. Deze woningen zijn de eerste huurwoningen in de gemeente Veendam die zijn gebouwd volgens het concept Nul-op-de-Meter (NOM). Vanwege dit duurzame concept zal enorm op de energielasten worden bespaard, waardoor de totale maandlasten relatief laag zijn. De woningen zijn woonklaar opgeleverd. Tevens zijn er 14 parkeerplaatsen gerealiseerd.

De eerste huurders betrekken al op 1 juni de woning.

Foto’s: Peter Panneman

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-