Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

N33 gedeeltelijk op slot

Foto: Peter Panneman

VEENDAM – De N33 tussen Veendam en Siddeburen is van vrijdag 5 juni (vanaf 19.00 uur) tot zondag 7 juni (tot 12.00 uur) in beide richtingen afgesloten voor het verkeer. Rijkswaterstaat voert deze dagen onderhoudswerkzaamheden uit aan de weg. Dat zijn maaien, reinigen van goten en kolken en vervangen van geleiderail. Maar ook worden verkeersborden schoongemaakt en vindt asfaltreparatie plaats daar waar dat nodig is.

Daarnaast worden de weekendafsluitingen gebruikt om op een aantal locaties de weg aan te passen om windmolentransport mogelijk te maken. De N33 gaat – net als vorig jaar – 6 weekenden in verschillende gedeelten dicht voor onderhoud: 3 weekenden in mei en juni en vervolgens 3 weekenden in het najaar.
De N33 is een autoweg zonder vluchtstrook. Daarom is het bij onderhoudswerkzaamheden noodzakelijk om alle rijstroken af te sluiten. Door de weg steeds in delen volledig af te sluiten wordt de veiligheid van de weggebruiker en de wegwerker gewaarborgd.

Geplaatst door

Redacteur/Verslaggever - Streekomroep RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.