Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Henri Borgman wint verkiezing ‘Busfoto van het Jaar’

De winnende foto van ‘Henri Borgman – OV Nieuws GD’

VEENDAM – De OV-nieuwswebsite voor Groningen en Drenthe ‘OV Nieuws GD’ organiseerde de afgelopen periode weer haar bekende ‘Busfoto van het Jaar-verkiezing’. De uitslag van deze verkiezing is nu bekend.

Fotograaf Henri Borgman heeft de verkiezing gewonnen nadat hij ruim 85 procent van de publieksstemmen kreeg. Hij liet daarmee foto’s van Jeroen Pijper (tweede plaats) en Jan Emmelkamp (derde plaats) achter zich.
Fotografen konden een recente foto van een bus in Groningen of Drenthe inzenden. Borgman maakte een foto van een nieuwe elektrische bus van Qbuzz (type Ebusco 2.2) op het busstation in Veendam, vlak voor vertrek als lijn 74 naar Emmen. De jury nomineerde zijn foto vanwege de fonkelende lichtjes op de bus en in de monumentale Jonkerloods. De winnende foto van Borgman zal de komende tijd iedere pagina op de website sieren als kopfoto. ‘OV Nieuws GD’ is sinds 2007 één van de best bezochte websites rond het openbaar vervoer in Noord-Nederland. De site biedt, naast acties als ‘Busfoto van het Jaar’, nieuws en informatie over het openbaar vervoer in de provincies Groningen en Drenthe.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.