Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Leer en Doe festival (maar dit jaar anders)

Op de beeldbuis bij RTV1

STADSKANAAL – Al jaren lang organiseert het VIP! Stadskanaal jaarlijks op de 1ste zaterdag van september het Leer en Doe festival. Maatschappelijke organisaties en verenigingen presenteren er hun activiteiten voor het nieuwe seizoen en werven nieuwe vrijwilligers, leden en deelnemers.

Televisie

Vanwege de coronamaatregelen is er dit jaar geen festival op het Raadhuisplein, maar als alternatief een Leer en Doe festival op TV. Dit in samenwerking met RTV1 (streekomroep voor de Veenkoloniën). Verenigingen en maatschappelijke organisaties zullen worden bezocht met een camerateam om te laten zien wat ze in het nieuwe seizoen gaan doen. Dat kan aan de hand van een interview, een demonstratie, voorstelling, rondleiding of met eigen idee.

RTV1

Begin september zal het Leer en Doe festival worden uitgezonden op TV, nadere berichtgeving daarover volgt. Organisaties die mee doen kunnen zich aanmelden via de website van het vipstadskanaal.nl. Voor de verdere invulling wordt vervolgens contact opgenomen.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

2 Reacties op “Leer en Doe festival (maar dit jaar anders)

  1. Petra Huizinga

    Dag,

    Wij van Cosis zijn vanmiddag door jullie in de liveshow geïnterviewd en zouden dit graag terug zien. Is het mogelijk dat u ons de link stuurt, want wij kunnen het via google niet terugvinden.

    Groeten,

    Petra Huizinga en Mans Scholte, Cosis WGS Stadskanaal

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.