Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Acties Tennisclub Veendam gaan langer door

TC Veendam

VEENDAM – De actie van de TC Veendam om andere sporters gebruik te laten maken van de tennisbanen blijkt enorm aan te slaan en wordt daarom nog 3 weken geprolongeerd.

Niet-leden zijn welkom

Omdat nog niet alle sporten weer volledig beoefend kunnen worden biedt TC Veendam alle sportievelingen die geen lid zijn van TC Veendam of een andere tennisvereniging de mogelijkheid om gedurende de laatste 3 dinsdagen van juni te tennissen of te padellen onder begeleiding van een ervaren trainer. De afgelopen 3 weken is van eenzelfde aanbod al gretig gebruik gemaakt. Alle reden dus om nogmaals een serie van 3 weken aan te bieden.

Vooraf aanmelden

TC Veendam zorgt voor voldoende rackets en ballen en de deelnemers hoeven alleen zelf voor hun sportkleding te zorgen. De vereniging vraagt voor deelname een kleine eigen bijdrage van de deelnemers variërend van € 5,- voor de jongste jeugd, via € 7,50 voor de oudere jeugd tot € 10,- voor de volwassenen. In verband met de coronarichtlijnen is vooraf aanmelden verplicht. Dit kan t/m 12 juni via de website van de tennisclub: www.tennisclubveendam.nl. Hierop is ook alle verdere informatie te vinden.

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.