Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Dagbesteding vanuit COSIS bij SJS

SJSSTADSKANAAL – SJS gaat samenwerken met Cosis door haar kantine en accommodatie beschikbaar te stellen als dagbestedingslocatie. Het balletje kwam spreekwoordelijk aan het rollen toen JO19-trainer Jan Boels, in het dagelijkse leven werkzaam bij Cosis, aanklopte bij het bestuur van de voetbalclub.

Door de versoepeling van de Corona-maatregelen mag de dagbesteding weer opgestart worden, maar de normale locaties in Parkheem (Stadskanaal) en Heggerank (Musselkanaal) zijn voorlopig tot 1 september niet te gebruiken door Cosis en haar cliënten. Door ‘out-of-the-box’ te denken en samen te onderzoeken waar je als verenigingen en instellingen elkaar kunt helpen, kwam deze samenwerking al snel tot stand en sluit naadloos aan op de visie van SJS in de maatschappij. Een mooie en rijke aanvulling op het toekomstbestendigheid van de vereniging.

Vanaf afgelopen maandag zal de dagbesteding worden aangeboden op doordeweekse dagen, behalve woensdag. En het mooie van deze samenwerking is dat het mes aan twee kanten snijdt. De voetbalvereniging mag klusjes aandragen die door de cliënten (onder begeleiding) zullen worden opgepakt. En met deze ‘extra handjes’ is SJS natuurlijk maar wat blij!

De samenwerking zal de komende tijd worden geëvalueerd om te uiteindelijk te kunnen beoordelen wat we toekomstig voor elkaar kunnen betekenen.

Geplaatst door

Redacteur/Verslaggever - Streekomroep RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.