Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Koopavondconcerten gaan weer beginnen!

F: Facebook Koopavondconcert Veendam

VEENDAM – De bekende koopavondconcerten gaan weer van start. Na een verplichte stop pakt de organisatie onder leiding van Bert Kraan de concerten weer op. Aankomende donderdag 11 juni treden Krzysztof Groen en Bas Korthuis op in de foyer van VanBeresteyn. Ook op 18 en 25 juni staan concerten gepland. Daar zullen Duo Vaart 13 en Agnes Woltjes en Chris Kleine verschijnen op het podium.

Per avond is er plaats voor 30 personen. Er kan gereserveerd worden via het mailadres van Kraan: bertkraan@netvisit.nl. Dat er maar 30 personen welkom zijn, is voor de welbezochte koopavondconcerten nieuw. Normaal is de gehele foyer vol, maar vanwege de corona maatregelen mag dat dus niet meer.

Geplaatst door

Redacteur/Presentator/Columnist - Streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.