Direct naar de inhoud.

Avond4Daagse gaat door

  • door:
  • op:
4daagse 2013 (f: avond4daagsestadskanaal.nl )

REGIO – Een jaar zonder Avond4daagse is natuurlijk ondenkbaar. Daarom organiseert de Landelijke Avond4Daagse een speciale thuis editie van het wandelevenement. Je maakt je eigen route via een app en wandelt vier dagen lang. Aan het einde van de vierde dag krijg je de welbekende medaille.

Met de Home Edition bieden zij iedereen in Nederland de gelegenheid een eigen Avond4daagse te lopen. Dus niet in hele grote groepen tegelijk, zoals je gewend bent. Maar alleen met een vriendje, je sportmaatjes of met je gezin. Je kunt de vier dagen lopen in de periode tussen 1 juni en 31 augustus 2020. Maar tussen de eerste en de vierde dag mogen maximaal twee weken zitten. Het moet natuurlijk wel een uitdaging blijven… En je hoeft niet alleen ’s avonds of doordeweeks te lopen. Ook overdag of in het weekend kun je op pad!

Dit jaar loop je naast de mooie medaille voor jezelf óók voor een ander! Niet voor alle kinderen is wandelen namelijk vanzelfsprekend. Veel kinderen met reuma kunnen niet meedoen aan de Avond4Daagse. Bewegen, zoals lopen, spelen, fietsen lukt hen vaak niet. Hun gewrichten werken niet mee en ze zijn gauw uitgeput. Hun partner ReumaNederland zet zich dagelijks in voor mensen met reuma. Door mee te lopen en te doneren aan ReumaNederland draag jij bij aan dit onderzoek, zodat kinderen met jeugdreuma snel het juiste medicijn krijgen.



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal