Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Nieuwe openingstijden theaterkassa en Toeristisch Informatie Punt

Foto: Peter Panneman

VEENDAM – Vanaf 1 juli worden de coronamaatregelen nog meer versoepeld. Om iedereen beter van dienst te zijn, verruimt vanBeresteyn daarom de openingstijden. Vanaf 1 juli gelden de volgende bezoektijden: maandag tot en met vrijdag geopend van 10.00 uur tot 16.00 uur. Tijdens de vakantieperiode zijn deze openingstijden ook van toepassing.

Het Toeristisch Informatie Punt heeft leuke fietsroutes, wandelroutes, folders met uitjes in de provincie en plattegronden van de omgeving voor u klaar liggen. De theaterkassa is tevens weer geopend voor lopende voorstellingen en films. Op dit moment kan er uitsluitend met de pin betaald worden

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.