Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Twee jongeren aangehouden in centrum van Veendam

Foto: M. Dol – RTV1

VEENDAM – Donderdagmiddag kreeg de politie een melding dat er op het Raadhuisplein in Veendam een groepje jongeren aanwezig was en één van deze jongeren zou lachgas gebruiken. Op het moment dat de politie ter plaatse kwam, was één van de jongeren inderdaad lachgas aan het gebruiken. De jongeren moesten hun ID bewijs aan de politie tonen, maar één van hen gaf hier geen gehoor aan. Daarop werd deze persoon aangehouden, waarbij de verdachte in verzet ging. Er is gepast geweld gebruikt om de verdachte onder controle te brengen en deze is vervolgens overgebracht naar het politiebureau. De jongere die lachgas gebruikte is eveneens aangehouden.

Het gebruik van lachgas is sinds kort opgenomen in de Algemene Plaatselijke Verordening (APV) van de gemeente Veendam en is verboden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.