Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Dansworkshop op De Klister

f: Facebook Kindcentrum De Klister

NIEUW-BUINEN – Afgelopen vrijdag hebben de leerlingen van groep 3 t/m 8 van Kindcentrum De Klister een dansworkshop gekregen. Een 3 leerlingen van de school hadden meegedaan aan een facebook actie en wonnen daarmee een dansworkshop voor de hele school.

De dansinstructrice is afgestudeerd aan het Lucia Marthas Institute For Performing Arts in Amsterdam. Kelly Timmers geeft onder andere danstraining aan het Kinderen voor Kinderen koor. De leerlingen van de basisschool in Nieuw-Buinen studeerden met haar in korte tijd een dans in op het lied ‘Hoi, hallo’ van Kinderen voor Kinderen.

 

Geplaatst door

Redacteur/Verslaggever - Streekomroep RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.