Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Klasgenoten van Knoalster coronageval testen negatief

Foto: M. Dol – RTV1

STADSKANAAL – De afgelopen week hebben een handje vol leerlingen van basisschool De Oleander een coronatest afgenomen. Alle leerlingen hebben negatief getest. Het testen gebeurde naar aanleiding van het bericht dat een leerling uit groep 5/6/7 een positieve uitslag had. Door dit bericht lijkt een corona-uitbraak op de basisschool niet meer aan de orde.

De leerlingen van de bovenbouw groep krijgen tot 25 juni weer thuisonderwijs. De andere leerlingen van de school blijven wel naar school gaan voor de lessen. De GGD geeft aan dat kinderen elkaar nauwelijks besmetten en ook besmettingen van kinderen op leerkrachten komt niet vaak voor.

 

Geplaatst door

Redacteur/Presentator/Columnist - Streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.