Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Stadskanaal blij met nieuwe waarnemend burgemeester

F: Gemeente Stadskanaal

STADSKANAAL – Vanaf woensdag 1 juli 2020 start Yvonne van Mastrigt als waarnemend burgemeester van de gemeente Stadskanaal. Het college van Stadskanaal is verheugd over haar benoeming, die donderdagavond 18 juni is gedaan door de commissaris van de koning René Paas. Locoburgemeester Johan Hamster: “We heten Yvonne van harte welkom in Stadskanaal. Zij is een ervaren bestuurder die bekend is in het Groningse, met de regio en met de thema’s. De gemeente staat voor de nodige uitdagingen de komende tijd en we zien uit naar een goede samenwerking.”

Yvonne van Mastrigt over haar komst naar Stadskanaal: “Ik ben blij met mijn benoeming als waarnemer. Dit geeft Stadskanaal de komende maanden rust en ruimte om uit te kijken naar een nieuwe kroonbenoemde burgemeester. Als gedeputeerde ben ik eerder betrokken geweest bij thema’s in deze regio. Ik kijk uit naar een mooie samenwerking en hernieuwde kennismaking met Stadskanaal.”

Ook de fractievoorzitters van de gemeenteraad hebben een reactie gegeven. “De fractievoorzitters zijn verheugd over de benoeming van mevrouw van Mastrigt. Het is goed dat het college juist nu wordt versterkt met een ervaren bestuurder.”

Geplaatst door

Redacteur/Verslaggever - Streekomroep RTV1

1 Reactie op “Stadskanaal blij met nieuwe waarnemend burgemeester

  1. Hoe weet stadskanaal dat we blij zijn met deze waarnemend burgemeester.
    Het word de burger niet gevraagd en al helemaal niet van in kennis gesteld ze is er ineens.
    Het moet nog blijken of ze een goede bestuurster voor stadskanaal is.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.