Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Chocoladereep voor zorgverleners

Foto: Lions Club Veendam

VEENDAM – Ruim vijfhonderd medewerkers van thuiszorg- en thuishulporganisaties in Veendam ontvangen deze week van de Lions Club Veendam een heerlijke chocoladereep van Tony Chocolonely. Op de wikkel ervan staat een persoonlijk bedankje namens de Lions Club voor hun inzet en toewijding – onder soms zeer moeilijke omstandigheden – tijdens de Coronacrisis.

De eersten van deze 500 repen werden dinsdag 23 juni door penningmeester Jacob Huisman overhandigd aan de dames van Buurtzorg en Buurtdiensten. Hij sprak namens de Lions Club zijn dank uit aan alle zorgmedewerkers die in deze moeilijke periode hun werk deden, maar de club meende ditmaal eens de genoemde groep – zorgverleners van thuiswonende ouderen, zieken en gehandicapten – in het zonnetje te moeten zetten.

De overhandiging vond plaats voor het nieuwe gebouw van Buurtzorg bij het Gezondheidscentrum Lloyd’s Terras. De medewerkers waren zichtbaar in hun nopjes met deze blijk van waardering.

Ook Thuishulp Meander ontving uit handen van Jacob Huisman de repen voor hun personeel. Petra Bergsma van Meander Thuishulp nam namens al hun medewerkers de eerste reep in ontvangst.

Naast deze drie thuiszorgorganisaties ontvangen tevens de medewerkers van ‘De nieuwe zorg thuis’, TSN, Allerzorg en Prozorg spoedig hun welverdiende chocoladereep.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.