Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Navolaan op 8 juli gestremd

F: Centrumvernieuwing Stadskanaal

STADSKANAAL – Op woensdag 8 juli brengt Avitec tussen 8 uur en half 10 ’s ochtends een slijtlaag aan op het asfalt op een deel van de Navolaan. Daardoor is de weg tussen de Amerikalaan en de nieuwe voorrangskruising op deze woensdagochtend gestremd. 

De aannemer brengt een slijtlaag aan op dat deel van de Navolaan. Een slijtlaag zorgt ervoor dat het nieuwe asfalt, wat eind mei is aangebracht, minder snel slijt. Een slijtlaag vult namelijk scheurtjes en oneffenheden op in het asfalt. Zo zorgen ze ervoor dat het asfalt langer mee gaat, en minder snel stuk gaat.

Het gedeelte van de Navolaan tussen de Amerikalaan en de nieuwe voorrangskruising op de Continentenlaan is in de vroege ochtend van 8 juli gestremd. Het verkeer wordt door verkeersbegeleiders omgeleid. In de middag is de Navolaan weer open.

Geplaatst door

Redacteur/Presentator/Columnist - Streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.