Direct naar de inhoud.

Aftrap aanleg en bouw Leer- en Sportpark

Foto: Peter Panneman

VEENDAM – Wethouder Henk Jan Schmaal van de gemeente Veendam gaf donderdagmiddag, samen met de betrokken partijen, de officiële aftrap voor de aanleg en bouw van het Leer- en Sportpark aan de Langeleegte in Veendam. De aftrap vond plaats op de plek waar de nieuwe schoolgebouwen van de Winkler Prins komen. Tijdens de bijeenkomst werden ook de aannemers bekend gemaakt die de werkzaamheden uit gaan voeren.

Aannemersbedrijf Bramer B.V uit Vriezenveen is verantwoordelijk voor de bouw van de schoolgebouwen. Aannemersbedrijf Koen Meijer uit Veendam neemt de wielerbaan voor zijn rekening. Niemeijer uit Emmen is tenslotte verantwoordelijk voor de installatietechniek.

Leer- en Sportpark

In mei 2016 heeft de raad van de gemeente Veendam ingestemd met de realisatie van een Leer- en Sportpark in de omgeving van de Raadsgildenlaan / sportcomplex De Langeleegte. Een modern en compleet leer- en sportpark sluit meer aan bij de huidige behoefte en heeft voordelen in beheer, exploitatie en gebruiksmogelijkheden. Ook wordt de relatie tussen sport / bewegen en onderwijs versterkt. De afgelopen jaren zijn hiervoor meerdere voorbereidende werkzaamheden uitgevoerd. De bouw van het hele project duurt ongeveer een jaar.

Foto’s: Peter Panneman

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-